MVC’19 – Bieslo 2 – 2
Doelpunten:
Mark v.d. Koelen
Wouter Derichs

De vitteranen zijn er niet in geslaagd om de 1ste thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Zoals de vorige week begonnen ze de wedstrijd voortvarend. Al na 3 minuten lag de bal in het netje. Gijs Driessen zette de bal strak bij de 2de paal en het was Mark v.d. Koelen die de 1-0 scoorde. 2 minuten later was het Johan Kessels die met een subtiel “lobje” Mark v.d. Koelen op links vrij speelde en deze gaf een strakke voorzet op Wouter Derichs die simpel in kon tikken en zo de voorsprong op 2-0 bracht. Dit was het dan!!!! Na 15 minuten was het Bieslo die kon profiteren van slecht ingrijpen van de verdediging en de aansluitingstreffer scoorde. Dit was tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde beeld van de wedstrijd, de vitteranen wilden wel maar het goede spel van de eerste 10 minuten was volkomen zoek. In de 53ste minuut profiteerde Bieslo van slecht uitverdedigen en scoorde de 2-2 wat tevens de eindstand was.