Vitteranen verliezen van de Heere van Meijel

RKMSV – MVC’19 3 – 1
Doelpunt:
Mark Wijhers.

Het begint een cliche te worden, al na 2 minuten verslikte zich een verdediger van Meijel zich in de bal en het was Mark Wijhers die hard op de paal schoot. Nog geen 2 minuten later was het Leon Winthaegen die een dot van een kans mistte. Maar na 8 minuten leek een onschuldige voorzet een prooi te worden voor Frank van Megen of keeper Ramon, maar het was Frank die de bal in eigen doel deponeerde. Meijel was in het verdere verloop van de 1ste helft de betere ploeg.

Na rust was het Ramon die een geweldige pegel van Meijel uit zijn doel ranselde maar een van de Heere van Meijel reageerde eerder als de verdediging van de vitteranen en dat betekende 2-0. 5 Minuten later speelden de Heeren van Meijel de hele verdediging uit en dat betekende 3-0. Jeroen van Bers had de 3-1 op de voet maar zijn boogbal smoorde in de handen van de doelman. In de 55ste minuut was een ingreep van Frank van Megen op het middenveld nodig om Mark Wijhers in stelling te brengen en die de verdiende tegentreffer liet aantekenen.

Al met al een verdiende nederlaag tegen een beter en jonger team van de Heere van Meijel. Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen SVC2000 om 17.00 uur.
Kunnen de vitteranen hun 1ste overwinning begroeten?