Leon Winthaegen 2x
Luc Peeters 1x
Mark Wijhers 1x
Pi Peters 1x

De vitteranen hebben hun 2de thuiswedstrijd met ruime cijfers van SVC 2000 uit Roermond gewonnen. Na 7 minuten was het Mark v.d. Koelen die met een lobje de keeper verschalkte en de stand op 1-0 bracht. Even later was het Leon Winthaegen die een schot op doel loste, de keeper verwerkte dit schot niet goed en het was Luc Peeters (niet te verwarren met Marc) die de 2-0 binnen tikte. Nog voor rust was het wederom Mark v.d. Koelen die na een pass van Leon de ruststand op 3-0 bracht. Spits Twan Smits had zijn vizier niet op scherp staan, anders had de rust ingegaan met dubbele cijfers.

In de 2de helft stond er bij SVC 2000 en andere keeper in het doel. Twee keer was het Mark v.d. Koelen die raak schoot en de stand op 5-0 bracht. Na een pas van Pi was het Leon Winthaegen die de 6-0 liet noteren. Binnen 5 minuten brachten achtereenvolgens Mark Wijhers, Leon Winthaegen en Pi Peters de stand op 9-0. Vijf minuten voor tijd schoot de spits van SVC 2000 de eretreffer fraai in de kruising.