Leon Winthaegen 1x
Frank van Megen 1x
Twan Smits 1x
Gijs (Marco) Driessen 1x

De vitteranen hebben de uitwedstrijd tegen Ni-jwieert Indj met 11-0 gewonnen. In de 2de minuut was het al raak, een voorzet van Mark Wijhers op Jeroen van Bers die hem terug legde op aanvoerder Twan Smits die koelbloedig de 0-1 liet aantekenen. 5 Minuten later was er een handsgeval in het strafschopgebied van Indj en Mark Wijhers voltrok het vonnis 0-2. Nog geen 2 minuten later werd een voorzet van Gijs Driessen door Frank van Megen bij de tweede paal binnen gekopt en de 0-3 lag in het net. Hierna kreeg Indj wat lucht, vele kansen werden niet benut en het duurde tot de 21ste minuut alvorens Jeroen van Bers de 0-4 binnen kopte. Nog geen minuut later was het Jeroen van Bers die de 0-5 binnen schoot, beide maal na een voorzet van Mark Wijhers. Op slag van rust was Mark Wijhers die zijn hattrick voor rust voltooide en de ruststand op 0-6 bepaalde.

Tijdens de rust kwamen Twan Zeelen, Roy Gubbels en Leon Winthaegen in de ploeg en bleven Twan Smits, Tim Cox, om onduidelijke redenen, en Frank van Megen achter in het kleedlokaal 4 al was Tim Cox naar kleedlokaal 2 verhuist!! Na rust was het Mark Wijhers, die zijn vizier wel zeer op scherp had staan, de 0-7 scoorde. Toen brak het kwartiertje van Leon Winthaegen aan. Hij verscheen wel 5 keer alleen voor de keeper, waarvan 1 maal zelfs 2 maal alvorens hij de 0-8 scoorde. In de 55ste minuut was het wederom Mark Wijhers die verwoestend vanaf de rand van het strafschopgebied uithaalde,De keeper van Indj probeerde nog zijn been uit te steken, doch de bal lag al in het net. Wie zou de 0-10 scoren? Na een pass van Jeroen van Bers was het Gijs Driessen, die al la Marco van Basten EK 1988 tegen Duitsland de 1-2, de bal in het doel schoot. Tenslotte was het Mark Wijhers die de eindstand op 0-11 bepaalde. Nog te vermelden dat onze keeper Ramon na de wedstrijd zijn tenue netjes kon opvouwen en terug in de tas kon doen.