MVC’19 – KSV Horn  4 -1
Doelpunten:
Jeroen van Bers 2x
Wouter Derichs 2x

De vitteranen hebben de thuiswedstrijd tegen KSV Horn verdiend gewonnen al ging het dit keer niet zoals in de voorgaande wedstrijden. Het eerste kwartier ging gelijk op met wederzijdse kansen voor beide doelen en moest doelman Ramon een paar keer handelend optreden. Na 17 minuten bereikte een pass van Leon Winthaegen spits Wouter Derichs die beheerst de 1-0 scoorde. Nog geen minuut later was het een middenvelder van KSV Horn die buiten het strafschopgebied met een ziedend schot de gelijkmaker binnen schoot. Op slag van rust (psychologisch een belangrijk moment) was het Wouter Derichs die bij de tweede paal een voorzet van Jeroen van Bers binnen tikte. De rust ging in met een 2-1 voorsprong.

Na rust kwam KSV Horn gevaarlijk opzetten maar de defensie van de vitteranen hield “koelbloedig” stand, mede door goed keeperswerk van Ramon. In de 42ste minuut was het Leon Winthaegen die Jeroen van Bers op snelheid weg stuurde en die beheerst de 3-1 binnen schoot. De vitteranen lieten zich terug zakken en probeerden via snelle uitvallen voor het doel van KSV Horn te komen doch de grensrechter van KSV Horn (hij solliciteerde nadrukkelijk een baan bij de KLM) verhinderde dit. In de 68ste minuut was het het wederom Jeroen van Bers die de buitenspelval omzeilde en de eindstand op 4-1 bracht.

Volgende week is er een uitwedstrijd tegen VV Kessel maar of deze nog doorgaat zullen wij a.s. dinsdag vernemen.