Doelpunten::
Leon Winthaegen 5x
Mark Wijhers 4x
Pi Peters, Gijs Driessen en Theo Tielen allen 1x

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, na bijna een jaar, moesten de vitteranen aantreden tegen Olympia Boys. In navolging van het Nederlands elftal begonnen de vitteranen in een 4-3-3 opstelling met enorme pressing vanaf het beginsignaal. Nadat de tegenstander had afgetrapt werd de bal veroverd en met een splijtende pas van Pi Peters was het Mark Wijhers die de 1-0 binnen schoot. Nog geen 3 minuten later was het Tim Cox die een bal onderschepte en Leon Winthaegen bediende die de 2-0 binnen schoot. Na 10 minuten was het Pi Peters die de keeper (was niet groot!) van Ommel te ver voor zijn doel zag staan en de 3-0 liet aantekenen. 4 Minuten later was het Gijs Driessen die met veel effect de 4-0 binnen schoot. Het eenrichtingsverkeer bleef maar doorgaan en wederom 4 minuten later was het Mark Wijhers die 5-0 in het doel deponeerde. In de 22ste minuut was het Theo Tielen die uit een corner tegen de lat kopte en de attente Leon Winthaegen de 6-0 scoorde. Nog voor rust was het wederom Leon Winthaegen die een voorzet van Johan Kessels op waarde inschatte en de ruststand op 7-0 bracht.

Na rust wisselde de leiding 3 spelers. Na 2 minuten was het weer raak, uit een splijtende pas van Pi Peters was het Mark Wijhers die snoeihard uithaalde en de stand op 8-0 bracht. In de 41ste minuut werd een aanval via Mark v.d. Koelen door Mark Wijhers op waarde geschat en dat betekende de 9-0. Het kon niet op, 5 minuten later, inmiddels schreeuwde het publiek 10,10,10, was het Leon Winthaegen, die het publiek gehoord had, en die 10 vol maakte.10 Minuten later!! was het Theo Tielen die met een bekeken schot de 11-0 in het doel schoot. De eindscore kwam na een pas van Mark v.d. Koelen die Leon Winthaegen binnen schoot.

Na een jaar corona zijn de vitteranen goed begonnen, de trainingen van de afgelopen tijd beginnen vruchten af te werpen. Door het vele loopwerk en sleuren van spits Twan Smits konden de medespelers veel profiteren met als gevolg een monsterscore van de vitteranen.

Volgende week volgt wederom een thuiswedstrijd tegen de Grashoek. Geen gemakkelijke tegenstander. Woensdag is er wederom trainen op woensdag 19.45 uur.