Vitteranen winnen ook hun 2de wedstrijd.

Doelpunten :
Leon Winthaegen 2x,
Jeroen van Bers, Luc Peeters 1x
eigen doelpunt.

De vitteranen begonnen hun 2de wedstrijd onder een stralend najaarszonnetje tegen het altijd lastige Grashoek. Na 7 minuten werd uit een goed opgezette aanval gescoord en het was Leon Winthaegen die de 1-0 binnen schoot. Het spel ging op en neer, veelal door foute passes, en in de 20ste minuut was het Grashoek die de stand gelijk trok door een “houdbaar” schot, of niet Nico?, de stand op 1-1 brachtUit een voorzet van Frank van Megen was het een Grashoek verdediger die de bal in eigen doel deponeerde en de stand op 2-1 bracht. Op slag van rust was het Gorio Vaessen die een bal onderschepte en Jeroen van Bers in stelling bracht en deze alleen voor de keeper niet faalde en de ruststand op 3-1 zette.

Na rust was Leon Winthaegen die alleen voor de keeper niet faalde en de 4-1 binnen schoot. Grashoek was niet bij machte om de vitteranen het moeilijk te maken en was het een keer gevaarlijk dan was het Nico die zijn doel schoon hield.2 Minuten voor het einde was het Leon die de bal voor het doel zette en het was Luc Peeters die met een snoekduik de 5-1 eindstand op het scorebord zette.

Volgende week een uitwedstrijd tegen FCV met na afloop de jaarlijkse BBQ bij de Pool.