Vrijdag 26 februari met je (jeugd)team naar VVV-Venlo- NAC

Op dit moment wordt er weer, volgens de kenners, leuk attractief voetbal gespeeld en strijdt VVV mee om de hoogste plaatsen in de Jupiler League. De eerstvolgende thuiswedstrijd in hun eigen Seacon Stadion – De Koel – is op vrijdag 26 februari a.s om 20.00u en heeft het prachtige affiche: VVV-VENLO – NAC BREDA.

Als partnerclub van VVV-Venlo steunen we waar mogelijk graag ‘de trots van de regio’ op voetbalgebied. Onder de noemer VVVolle bak tegen NAC doen we hierbij dan ook een oproep om weer eens massaal naar VVV af te reizen en achter VVV te gaan staan. Zeker in deze wedstrijd waarin de directe strijd om de tweede plaats op het spel staat, is het belangrijk dat er een mooie ambiance is.

Je kunt natuurlijk alleen gaan, maar het is ook mogelijk om met je team of met meerdere teams te gaan. Net als bij elke thuiswedstrijd geldt nl. ook bij VVV-Venlo-NAC Breda voor Partnerclubs het volgende TeamArrangement:

De kaarten kosten met korting voor VW-tribune (korte zijde, onoverdekt) € 3,00 per stuk——–normaal 12,50 en 7,50 resp. volwassenen en kinderen. Of voor W-tribune (korte zijde, overdekt) € 5,00 per stuk——–normaal 14,00 en 9,00 resp. volwassenen en kinderen.

Kaarten kunnen door een vertegenwoordiger van het team (dus niet via het hoofdbestuur of jeugdcommissie) tot 12.00 uur op de wedstrijddag besteld worden via e-mail ticketing@vvv-venlo.nl met vermelding van:

  • Clubnaam;
  • Team;
  • Welke thuiswedstrijd/datum;
  • Aantal kaarten/tribune;
  • De namen van de personen waarvoor de kaarten bedoeld zijn.

Normaal gesproken geldt er bij enkele thuiswedstrijden een ClubCard-verplichting, maar als PartnerClub is het inleveren van een namenlijst voldoende.

Tot ziens in de Koel, laat VVV-VENLO horen dat we van MVC’19 zijn.

Auteur: Paul Cox

Leave a Reply