Vrijwilligersavond MVC ‘19

Afgelopen weekend was weer de jaarlijkse vrijwilligersavond bij voetbalvereniging MVC’19. Deze feestavond wordt ieder jaar georganiseerd door de activiteitencommissie. Voorzitter Wim Timmermans spreekt zijn blijk van waardering uit voor iedereen die een steentje bijdraagt aan deze mooie vereniging.

Daarbij hoort ook het bekend maken de vrijwilliger van het jaar 2019. Deze bijzondere erkenning is dit jaar voor Harry Smolders. Deze veteraan van MVC’19 zet zich al jaren met hart en ziel in voor onze vereniging. Kantinecommissie, Organisatie van het jubileumfeest, Organisatie Top D, Wedstrijdsecretariaat veteranen. Een greep uit de activiteiten waarmee Harry zoal druk mee is. Daadkracht, je weet dat ie het doet. Geen gezeur. Zo staat Harry in het leven. Harry zijn inzet voor MVC’19 wordt enorm gewaardeerd en hieruit volgt dan ook de terechte benoeming tot vrijwilliger van het jaar 2019!

Hoe leuk dat op deze avond plotseling het gemeentebestuur van Peel en Maas kwam binnen vallen. Als kers op de taart werd door burgemeester Wilma Delissen de Koninklijke Erepenning uitgereikt aan voetbalvereniging MVC’19.

Auteur: Jeroen van Bers

Leave a Reply