Werkzaamheden van de DMG in november en december

Kleedlokalen

Vanaf het moment dat de kleedlokalen niet meer gebruikt mochten worden, zijn deze gereinigd en ontsmet. Verder worden 2 x per week de waterleidingen en de douches doorgespoeld, dit om te voorkomen dat er zich in de leidingen legionellabacteriën kunnen vormen. Bij alle deuren zijn de scharnieren gesmeerd met siliconenolie en de stootblokken vastgezet.

Velden

De velden werden geborsteld en het overtollige gras verwijderd, de kanten gemaaid met de cirkelmaaier. Alle regenkolken werden gereinigd, zand en blad eruit gehaald. De beregening naast de velden, waar de kranen inzitten, werden eruit gegraven en opnieuw geplaatst. Deze kranen waren na al 16 jaar in bedrijf te zijn aan het verzakken.

Verlichting

De lampen die stuk waren aan de nachtverlichting van het kantinegebouw zijn vervangen. Op veld 4, het trainingsveld, branden maar de helft van de verlichting, de riedel sprong er steeds uit. Er zat blijkbaar ergens een storing in de kabel. Een bedrijf waar een lid van M.V.C’19 werkt heeft de plek in de kabel waar het probleem zat kunnen opsporen en ook  verholpen door een nieuw stuk kabel te plaatsen. Aan dit karwei, waar 16 uur aan werd gewerkt, zijn mede door o.a. de graafwerkzaamheden van de DMG veel onkosten bespaard.

Diversen

Verder zijn wij bezig geweest met de goals van 3x1meter te verstevigen. Ook zijn de trainingsballen gecontroleerd en de  ballen in de goede rekken gedaan. Er worden 390! ballen gebruikt door senioren en de jeugd. Helaas zijn er tot op dit moment 12 ballen zoekgeraakt vanaf augustus 2019, een onkostenpost van € 330,-. Alle bladeren zijn van de speelvelden en parkeerterrein verwijderd.

De DMG pakt na de feestdagen de werkzaamheden weer op. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe en een goed en vooral gezond 2021.

Leave a Reply