Aanmelden meidentraining 13 juni 2021

In samenwerking met VV Helden, VV Kessel en vv Baarlo organiseren we op zondag 13 juni een girls-only training. Meiden in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar kunnen zich nu aanmelden.

Samenwerking

Om het meidenvoetbal in de regio op de kaart te houden hebben VV Baarlo, VV Helden, VV Kessel en MVC’19 de intentie naar elkaar uitgesproken om te gaan samenwerken de komende jaren. Het eerste wapenfeit van deze goede vorm van samenwerking is een girls-only training. Aan deze training kunnen alle meiden in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar meedoen en je hoeft ook (nog) geen lid te zijn van een voetbalclub. Ook meiden van andere clubs dan hierboven genoemd kunnen uiteraard meedoen.

De training zal plaatsvinden op Sportpark De Meeren van VV Baarlo. We zijn in gesprek met een aantal mensen voor ondersteuning op deze dag. In ieder geval worden er training verzorgd door voormalig VVV-speler Maurice Graef en voormalig damesinternational Ellen van Bergen

Meld je nu aan

Alle meiden die mee willen doen kunnen zich nu al aanmelden. De komende tijd hebben we nog meer nieuws, we gaan hier een ontzettend leuke dag van maken. Dus meld je alvast aan en nodig ook je vriendinnen uit.

Meld je nu aan voor de meidentrainen van zondag 13 juni 2021

 

Leave a Reply