Nieuwsbrief vanuit het Hoofdbestuur #2

In de tweede Nieuwsbrief vanuit het Hoofdbestuur praten we je graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen MVC’19.

  • Er is akkoord gegeven voor voorstellen over onderlinge toernooien. Voor de jeugd die volgens de huidige coronaregels wel mogen trainen zijn er door onze vrijwilligers twee leuke initiatieven bedacht om lekker te voetballen; Paaszaterdag was er een onderling O27 toernooi en voor de O15 is er een KNVB voetbalfestival zondag.
  • We zijn bezig met het opstellen van een financiële commissie. We zien binnen onze vereniging dat het financiële aspect van de vereniging een steeds grotere en complexere rol inneemt. Wij denken dat dit door middel van een commissie gemakkelijker gecoördineerd kan worden en onze club toekomstbestendiger wordt. Een aantal vrijwilligers die een rol spelen in de financiën van MVC’19 zijn benaderd om hun ideeën over deze commissie te geven. Zou jij graag ook iets willen betekenen voor MVC’19 over dit onderwerp en/of heb je hier ideeën over? Neem gerust (vrijblijvend) contact op via secretariaat@mvc19.nl .
  • Zoals je wellicht al op de website gezien hebt is MVC’19 op zoek naar een nieuwe penningmeester. De oude penningmeester Raoul Bartels is helaas genoodzaakt te stoppen en ook via deze weg willen wij hem graag bedanken voor zijn inzet voor MVC’19 !
    Mocht je iemand zijn of kennen die misschien interesse heeft in deze functie, of zou je meer informatie willen hebben? Neem gerust (vrijblijvend) contact op via secretariaat@mvc19.nl .
  • Per 1 juli 2021 gaat de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) van kracht. Naast MVC’19 heeft ook de stichting MVC Top O12 Toernooi met deze nieuwe wet te maken. MVC’19 en Top O12 gaan samen kijken wat deze nieuwe wet betekent voor onze organisaties en welke acties voor elk nodig zijn om aan deze wet te voldoen.
  • Het bestuur en betrokkenen zijn druk bezig geweest met het contributievraagstuk (zie vorige nieuwsbrief). Binnenkort komt hier meer nieuws over…
  • Helaas hebben wij het trieste nieuws van de brand bij collega-vereniging SV Panningen vernomen. Wij wensen de club veel sterkte in deze moeilijke tijd. Er zijn veel initiatieven om de club te helpen, zo ook Stichting MVC Top O12 Toernooi die een gesigneerd shirt van Chelsea beschikbaar stelde om geveild te worden.

Tot zover de tweede editie van de nieuwsbrief. Mochten er naar aanleiding van deze nieuwsbrief ideeën, vragen of opmerkingen zijn, stuur gerust een mail naar secretariaat@mvc19.nl .

Leave a Reply