Afscheid Paul Cox als jeugdvoorzitter

Per eind december stopt Paul Cox als jeugdvoorzitter bij MVC’19. Paul is vanaf 2012 actief geweest in het jeugdbestuur, waarvan de laatste 3,5 jaar als jeugdvoorzitter.

Binnen de jeugdafdeling voelt Paul zich als en vis in het water, en hij heeft hier in de afgelopen periode veel tijd en energie in gestoken. Niet alleen zorgde hij er met zijn jeugdcommissie voor dat alle reguliere zaken goed verliepen, ook kwamen er verschillende nieuwe initiatieven uit zijn koker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de “praat ons -bij-sessies” en de jeugdkampioenenreceptie.
Paul is graag direct betrokken bij de jeugdzaken en wil zich ook hierop blijven focussen Hij blijft derhalve wel actief binnen de jeugdafdeling. Bijvoorbeeld als scheidsrechter en bij het Pulse toernooi.

Wij bedanken Paul voor alle tijd, energie en enthousiasme die hij in de jeugdafdeling heeft gestoken en zijn blij dat hij zich wel voor onze jeugd blijft inzetten.
Paul sluit zijn periode zeer succesvol af met wel vier kampioenen in de najaarsreeks. Paul is zaterdag 14 december uiteraard nog als jeugdvoorzitter aanwezig bij de jeugdkampioenenreceptie.

Hoofdbestuur MVC’19

Leave a Reply