Benefietswedstrijd MVC ’19 – oud spelers VVV Venlo

Als eerbetoon aan de vorig jaar overleden Billy Peeters uit Maasbree organiseert MVC’19 in samenwerking met Alpe D’HuZes Team Maasbree op zaterdag 26 maart een benefietswedstrijd tussen een gelegenheidselftal van MVC’19 Maasbree en oud-spelers van VVV-Venlo. Het doel van deze wedstrijd is het inzamelen van zoveel mogelijk geld dat volledig ten goede zal komen aan de strijd tegen kanker. Billy Peeters leed aan deze ziekte en was een groot fan van de Maasbreese voetbalclub.

Onder leiding van Eredivisie scheidsrechter Ed Janssen zal een wedstrijd gespeeld worden waarbij oud VVV-spelers Stan Valckx, Maurice Graef en MVC’19-trainer Joe Wijnen aan deelnemen. De wedstrijd start om 16.00 uur. De entree bedraagt € 3,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Tijdens de wedstrijd worden tombola-loten verkocht waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

In de rust wordt een penaltybokaal gehouden voor de D, E en F-jeugd van MVC ’19 met de keepers Sander v.d. Broeke en Niek Hendrikx.

De wedstrijd wordt georganiseerd door het Team Maasbree, die 2 juni de Alpe d’Huez per fiets of te voet beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Naast fanatiek trainen om in juni in topconditie aan de start te verschijnen, houden de teamleden acties om financiële middelen voor de KWF te werven.

 

Auteur: Frank Bouten

Benefiets_poster.indd

Leave a Reply