Lid van Rabobank? Verdien dan geld voor MVC’19 via “De Rabobank Clubkas Campagne”

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven. MVC’19 kan meedingen naar een gedeelte van het totale bedrag van €200.000. Echter er zijn 600 verenigingen die dit geld gaan verdelen en dus heeft MVC’19 veel stemmen nodig voor een leuk bedrag uit deze pot!!.

Waarom stemmen?
Ieder lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal krijgt vijf stemmen om te verdelen en kan er maximaal twee stemmen uitbrengen op MVC’19. Natuurlijk heeft MVC’19 het liefst dat je dit ook doet. Elke stem op MVC’19 is geld waard.

Elk lid van de Rabobank ontvangt voor 14 maart 2016 via de post een unieke code voor de Rabobank Clubkas Campagne en kan hiermee 5 stemmen uitbrengen. Hiervan kun je er twee uitbrengen op MVC’19!!!

Stemperiode
Van maandag 14 maart  tot en met zondag 27 maart kan ieder lid van de Rabobank stemmen op MVC’19. Stemmen kan ook middels de link.

Word dit jaar lid van de Rabobank en stem volgend jaar mee
U hoeft alleen uw naam, geboortedatum en uw Rabobankrekeningnummer in te vullen en u bent lid van de Rabobank. Het lidmaatschap is gratis. U krijgt volgend jaar rond deze periode dan ook een brief met een code waarmee u kunt stemmen en MVC’19 te helpen. Om u nu alvast aan te melden klik op de volgende link.

Draag je MVC’19 een warm hart toe en heb je even tijd om te stemmen, stem dan op MVC’19 en zorg mede dat MVC’19 een mooi bedrag krijgt!

Alvast bedankt,
Namens het bestuur en de sponsorcommissie van MVC’19

Auteur: Ed Bartels

 

Leave a Reply