MVC’19-speler Ron Spreeuwenberg genomineerd voor sportgala Peel en Maas

Dinsdag 8 maart2016

De nominatiecommissie van het Sportgala Peel en Maas heeft zaterdag de nominaties bekend gemaakt voor het sportgala van 2015. In elke categorie zijn drie sporters of sportploegen naar voren geschoven die kans maken op de gemeentelijke sporttrofee.

Voor de derde keer wordt de IKS-prijs (Iedereen Kan Sporten) uitgereikt aan sporters met een beperking. MVC’19 G-voetballer Ron Spreeuwenberg is hier één van de genomineerden. Andere genomineerden zijn Handbiker Gwen van Rosmalen uit Venlo en het G-hockeyteam uit Horst.

Ron is al 11 jaar lid van MVC’19 G-voetbal en daarnaast is hij ook nog lid van de atletiekvereniging Helden. Ron heeft al 4 keer de halve marathon van de Venloop gelopen. Zijn snelste tijd is 1:28 geweest. TOP. Hij zal deze tijd dit jaar opnieuw proberen te verbeteren. Ook heeft Ron al 4 keer deelgenomen aan de Nijmeegse Vierdaagse. 2 keer heeft hij de 50 km gelopen en ook nog twee keer de 40 km.

160308-ron-spreeuwenberg-01

In juli dit jaar zal het met het G-team van MVC’19 deelnemen aan de Nationale Olympische Spelen te Nijmegen.

Het Sportgala Peel en Maas wordt op 15 april uitgereikt. Maurice Graef presenteert de avond. Omroep P&M zendt het sportgala live uit op de radio.

Auteur: Jim Korthagen

Leave a Reply