BEVO JO13-1G – MVC’19 JO13-3 (2-3)

Soms heb je van die wedstrijden waarbij je als trainer/coach niet veel hoeft te doen. Dan zijn de randverschijnselen belangrijker dan het coachen zelf. Het mooie is dat je op zo’n dag meer van een wedstrijd kunt genieten. En dat hebben we volop gedaan want vandaag, vandaag was zo’n dag waarbij het voetballen als vanzelf liep. Wij waren op alle fronten net wat beter of eigenlijk vooral net wat scherper dan BEVO.  Vanaf de 1e minuut bepaalden wij het spel. BEVO was eigenlijk alleen gevaarlijk bij counters en dode spel momenten. Doordat wij slordig waren met de kansen die we kregen, bleef de eindstand steken op een magere 2-3 overwinning. Verdienden we meer? Ja, maar wat telt dat is de manier waarop gespeeld werd en daar zijn we trots op. Als dit team blijft voetballen en z’n rust bewaart dan kunnen we veel (bereiken) en spat het plezier van de spelers af. Lekker toch!

Auteur: Erik Maassen