MVC’19 Onder 19 krijgt les in efficiency

Eigenlijk is voetbal een simpele sport. Je benut jouw eigen kansen en verhindert de doelpunten van de tegenstand. MVC’19 Onder 19 verzuimde beide taken en dat verklaart de 3-1 nederlaag van MVC’19 Onder 19 tegen RKMSV Onder 19.

De Meijelse ploeg benutte haar kansen beter en hield de thuisclub van kansen af. MVC’19 onder 19 kreeg dotten van kansen. Rodey Berben miste zelfs een strafschop, terwijl Bram Schouten, Mike Peeters, Martijn van Roy en Kjell Janssen de andere kansen om zeep hielpen  Alleen de weer hardwerkende en kansen scheppende Bart Houben wist de eer te redden. Verdedigend liet MVC’19 Onder 19 teveel steken vallen, waardoor de gasten drie maal het net lieten bollen achter de weer goed keepende Sander van den Broeke.

Een onnodige nederlaag voor MVC’19 Onder 19. Er werd hard gewerkt en de ploeg was niet de mindere van haar Meijelse tegenstander. Sommige deskundige toeschouwers hadden een 6-6 ruststand terecht gevonden. Er werd in ieder geval hard gewerkt, al hadden diverse spelers vaak ruzie met de bal.

Komende zaterdag gaat MVC’19 Onder 19 op bezoek bij FC Oda in Boshoven. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Auteur: Mat Nellen

 

Leave a Reply