MVC ’19 JO19 had meer verdiend

MVC’19 JO 19 had meer verdiend in Boshoven-Weert. De ploeg was gelijkwaardig aan FC Oda. Uiteindelijk won de thuisclub met 4-2 dankzij een wondermooi genomen vrije trap  van de uitblinkende nummer 11. Hij en de nummer 10 waren de uitblinkers bij FC Oda.

MVC’19 JO 19 gaf goed partij, maar ontbeerde het beetje geluk. In de 20e minuut opende Bart Houben de score na een mooie combinatie. Het duurde tot de 35e minuut dat FC Oda via een frommelgoal op gelijke hoogte. In de 44e minuut kwam de thuisclub onverwacht op 2-1. MVC’19 JO 19 kwam verdiend op 2-2 , toen Mike Peeters van dichtbij inkopte. Dat FC Oda toch met 4-2 won was te danken aan  nummer 10 en nummer 11. MVC’19 JO 19 had in deze op en neergaande wedstrijd ook kansen op meerdere treffers, maar ontbeerde dat beetje geluk dat je nodig hebt om te winnen.

De wedstrijd begon tien minuten te laat omdat de aangewezen 72-jarige KNVB-scheidsrechter tijdens de warming up geblesseerd raakte. Een vervangende clubscheidsrechter verving hem en liet van beide zijden veel toe, waardoor de wedstrijd vlot verliep.  Door het ontbreken van verlichting op het hoofdveld werd de slotfase in de schemering gespeeld. MVC’19 JO 19 kan terugzien op een redelijk goede wedstrijd en heeft in Maasbree zeker winstkansen.

Komende zaterdag 12 november moet MVC’19 JO 10 op bezoek bij koploper Laar. Deze wedstrijd begint pas om 15.15 uur. Een stunt in Laar zou een mooie opwarmer voor de bowlingavond  in Niëns Horeca zijn.