Coop Maasbree in zee met MVC’19

De meer dan 750 leden tellende Maasbreese voetbalvereniging MVC’19 heeft een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten met supermarkt COOP Maasbree. Niet alleen gaat de Maasbreese supermarkt enkele jeugdteams sponsoren, maar gaat COOP Maasbree samen met MVC’19 een voetbalplaatsjesalbum  over MVC’19 op de markt brengen. Deze verzamelactie start medio oktober 2016. Beide partijen hebben veel vertrouwen erin, dat  de samenwerking voor beide partijen succesvol zal gaan worden.

Simon Raedts, de supermarktmanager van COOP Maasbree is heel enthousiast. Hij heeft ook oog voor de historie. “COOP en Maasbree zijn al lange tijd met elkaar verbonden. Al in het begin van de vorige eeuw ging in 1900 de eerste COOP-winkel in Maasbree open. De COOP-winkel was een begrip bij de oudere inwoners. Na een lange tijd van afwezigheid zijn we sinds april 2016 weer in Maasbree te vinden. Uiteraard helemaal in een modern jasje. De inwoners van Maasbree weten de weg naar ons steeds beter te vinden en geven ons veel tips om onze winkel te optimaliseren en zo in te spelen op de wensen van de klant. Daar zijn we heel dankbaar voor. “

 

Samenwerking

Simon Raedts over de samenwerking met MVC’19: “Als coöperatie staan we dicht bij onze klanten. Daarom willen we ook iets terugdoen voor de gemeenschap. Wij zijn dan ook zeer verheugd over de samenwerking tussen MVC’19 en COOP Maasbree.  Een groot gedeelte van onze klanten en personeel voetbalt bij MVC’19 of heeft op een of andere manier met de vereniging te maken. Wij dragen daarom graag ons steentje bij om MVC’19 op hun mooie sportpark de 3-Sprong te ondersteunen. We verbinden ons graag met de Maasbreese voetbalvereniging. Wij wensen MVC’19 veel succes toe komend seizoen

 

Coop Maasbree en MVC’19 ondertekenen de 3-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen Coop Maasbree en MVC’19. Zittend v.l.n.r. MVC’19 hoofdbestuurslid Jim Korthagen, Supermarktmanager Coop Maasbree Simon Raedts en Ed Bartels, voorzitter van de sponsorcommissie van MVC’19. V.l.n.r. staand Jac Gubbels en Wiel Moonen , acquisiteurs sponsorcommissie MVC’19.Foto Math Geurts Fotografie.

Coop Maasbree en MVC’19 ondertekenen de 3-jarige samenwerkingsovereenkomst tussen Coop Maasbree en MVC’19. Zittend v.l.n.r. MVC’19 hoofdbestuurslid Jim Korthagen, Supermarktmanager Coop Maasbree Simon Raedts en Ed Bartels, voorzitter van de sponsorcommissie van MVC’19. V.l.n.r. staand Jac Gubbels en Wiel Moonen , acquisiteurs sponsorcommissie MVC’19.

Leave a Reply