Vier spelers van MVC’19 in Regioteam Peel en Maas tijdens MIRU&HJS MVC TOP D Toernooi

Aanstaand weekend, op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016, vindt alweer voor de 11e keer in Maasbree, het MIRU&HJS MVC TOP D Toernooi plaats voor spelers onder de 12 jaar. De organisatie heeft het wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale top naar Maasbree te halen. Naast landskampioen PSV zullen o.a. Feyenoord, FC Twente en AZ deelnemen aan dit toernooi. Vanuit het buitenland zijn de meest aansprekende namen o.a. Chelsea FC, Borussia Dortmund, Aberdeen FC en KRC Genk.
Naast de betaald voetbalorganisaties neemt er ook dit jaar weer een regioteam deel, samengesteld uit spelers uit de regio Maasbree. Vanuit MVC’19 nemen dit jaar de volgende spelers deel aan het toernooi: 
Luuk Peeters, Bryan Jans, Yarno Zeelen en Renzo Delissen. Met dit team gaan ze het o.a. opnemen tegen Bayer’04 Leverkusen, Borussia Dortmund, FC Twente en Feyenoord. Dat ze niet kansloos zullen zijn, bewezen de resultaten in het verleden waar o.a. een 3de en 5de plek een feit waren.
Op zaterdag 27 augustus vanaf 11:30 zullen de eerste poulewedstrijden zijn. Zondag 28 augustus zullen aansluitend aan de poule wedstrijden de finale wedstrijden vanaf 13:15 plaatsvinden. Met het goede weer in aantocht, reden genoeg om onze jongens te komen aanmoedigen!!

Leave a Reply