Plichtmatige bekerzege MVC’19 tegen Koningslust

Vanaf de aftrap was het duidelijk, dat MVC’19 het spel moest maken en dat Koningslust vanuit een versterkte defensie met uitvallen tot succes probeerde te komen. MVC’19 domineerde, maar de Maasbreese ploeg ging nogal slordig met de kansen om. Middenvelder Daan Peters opende in de27e minuut de score voor MVC’19. De zelden scorende middenvelder Jeroen Cox beleefde zijn “finest hour”” door de score voor de Maasbreese gasten in de 33e minuut te verdubbelen.  Voor de pauze nam Peter Janssen de aansluitingstreffer  voor de met veel inzet spelende thuisclub voor zijn rekening. Met deze stand  ging de rust in.

jaco

Twee Koningslust-spelers proberen MVC’19 speler Jaco Hermans af te stoppen. Foto Math Geurts Fotografie.

MVC’19 aanvaller Nick Peeters wist met een fraaie duikvlucht koppend de derde Maasbreese treffer te maken in de 70e minuut. Het verzet van Koningslust was gebroken. Voor de taart op deze bekerwedstrijd zorgde de ingevallen jeugdspeler Marijn van Roy. Met zijn afstandsschot in de 80e minuut bekroonde hij zijn debuut in het eerste team van MVC’19. De 4-1 zege van MVC’19 was verdiend.

Dinsdag 23 augustus  speelt MVC’19 in Panningen haar tweede wedstrijd in haar bekerpoule. Deze wedstrijd begint om 18.45 uur.