Het MVC’19 G-toernooi en een mooi afscheid!

Afgelopen zondag werd het MVC’19 G – toernooi georganiseerd. Ondanks een gedegen voorbereiding werd de organisatie geconfronteerd met drie last-minute afmeldingen. Dat was vervelend, maar het wedstrijdschema werd aangepast en de 11 ploegen hebben een leuk en sportief toernooi gespeeld. Wittenhorst won het toernooi.

De dag stond ook in het teken van het afscheid van Jac Gubbels en Annie van Ninhuys. Beide vrijwilligers zijn vanaf de start in 1995 betrokken bij ons G-voetbal. Ruim 21 jaar! Jac stopt als coördinator en Annie stopt als begeleidster. Gelukkig blijven beiden wel vanuit andere functies betrokken bij en actief voor MVC’19.

IMG_0581

 

Naast een bedankje vanuit MVC’19 was het mooi om te zien wat voor mooie woorden er vanuit andere verenigingen werden uitgesproken. Tijdens de prijsuitreiking vroegen verschillende spelers het woord om Annie en Jac te bedanken. De prijsuitreiking op het veld werd afgesloten met een lange polonaise.

IMG_0593

 

Na afloop in de kantine zette de G-leiding Jac en Annie nog een keer in het zonnetje. Het werd een heuse receptie. Het allermooiste waren echter de cadeaus, de foto-hommage en de spontane reacties van onze eigen G-spelers. De waardering en warme reacties van onze G-spelers sprak boekdelen. Nog een keer werd de polonaise ingezet en zetten de spelers hun naam op de afscheidsshirts van Jac en Annie.

IMG_0601

IMG_0612

 

Annie en Jac bedankt.

Leave a Reply