Coop verlengt tussentijds het contract en voorziet de selectie van nieuwe tassen

De samenwerking tussen Coop Supermarkt Maasbree en MVCโ€™19 gaat zo goed dat beide partijen hebben besloten om het sponsorcontract tussentijds te verlengen tot en met het seizoen 2022-2023. Beide zijn blij met de verlengde samenwerking. Jac Gubbels van de sponsorcommissie en filiaalmanager Simon Raedts hebben de deal verder uitgewerkt.

Zo is afgesproken om de gehele selectie te voorzien van een nieuwe voetbaltas (zie foto). Voor de selectie geen overbodige luxe daar hun tassen (bijna) versleten zijn. Zo komen zij weer voor de dag met mooie nieuwe tassen. Op de foto is de selectie met de nieuwe tassen te zien. Filiaalmanager Simon Raedts zit op de stoel helemaal aan de rechterkant.

Ook twee jeugdteams zijn voorzien van nieuwe trainingsjacks. Namelijk de JO11-3 en JO10-1. Hiermee staan ook deze teams er weer pico bello op. Tevens zullen de vaste bezoekers van ons sportpark hebben gezien dat het logo op het grote sponsordoek is vernieuwd.

 

Coop is dus nog 5 jaar een echte Briljant-plusplus sponsor en steunt ons om de voorzieningen bij MVCโ€™19 op peil te houden.

Leave a Reply