Dankwoord aan jeugdleiders

Ook dit jaar hebben we een geweldige inzet, support en plezier gezien bij onze jeugdteams. Het voetbalseizoen zit er inmiddels op en de indelingen voor het nieuwe seizoen zijn ook gemaakt en bekend gesteld.

Wij willen alle leiders, trainers en begeleiders enorm bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen en voorgaande seizoenen. Zonder jullie geweldige inzet en support hebben onze jeugdspelers niet zo heerlijk van het voetballen kunnen genieten.

Helaas hebben enkelen besloten te stoppen met het trainen, leiden of begeleiden van een van onze jeugdteams. Dat vinden wij natuurlijk enorm jammer, maar wij begrijpen deze keuze. Heel veel plezier in de vrijgekomen vrije tijd en we hopen dat we jullie nog vaak op het sportpark mogen terugzien en wellicht in overweging nemen om MVC’19 op een andere wijze een warm hart toe te dragen. Misschien niet gelijk komend seizoen, maar wellicht een van de opvolgende seizoenen. De poort van het sportpark staat altijd voor jullie open.

Een speciaal woord van dank aan Paul Cox. Na een aantal jaren te hebben opgetreden als voorzitter van de jeugdafdeling en daarbij het stokje aan mij te hebben overgedragen, is hij aan de slag gegaan als coördinator van de JO7 oftewel onze mini-F’s. Dit heeft hij met verve en veel enthousiasme gedaan. Daarbij heeft hij de afgelopen twee jaar het F-kamp georganiseerd om onze jongste jeugdspelers een leuke afsluiting te geven. Jammer genoeg heeft hij besloten hiermee te stoppen. Paul, hartelijk dank voor jouw tomeloze inzet de afgelopen jaren.

Wij wensen jullie verder alvast een fijne zomervakantie toe en tot komend voetbalseizoen.

Sportieve groet,

Erik de Brouwer

Leave a Reply