Hoop op hervatting voor de jeugd

Beste jeugdspelers, leiders en ouders,

Namens MVCโ€™19 houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot voetballen en corona.

De jeugd kan hoop blijven houden op hervatting van de competities. De uiterste startdatum van de O23-competities staat gepland voor het speelweekend van 10 en 11 april. De jeugdcompetities zouden op 17 en 18 april kunnen starten. Aangezien het grootste deel van deze teams op dit moment al zonder beperkingen kan trainen, geldt voor hen een kortere voorbereidingsperiode (2-3 weken). Alle jeugdteams (inclusief O19) moeten in dat geval vanaf 24 maart zonder beperkingen kunnen trainen, de onder 23-teams vanaf 17 maart.

Uiteindelijk zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus in de samenleving. Het doel van de KNVB blijft om de opties open te houden en de jeugd zoveel mogelijk wedstrijden te laten voetballen zodra dat (weer) kan.

De jeugdafdeling van MVCโ€™19 probeert zoveel mogelijk voetbal aan te bieden voor de jeugdteams. We willen daarom dan ook de leiders complimenteren en bedanken voor de inzet, die zij daarbij tonen.

Tot onze spijt kunnen wij helaas ook dit jaar geen kampen aanbieden door het coronavirus. Daarom zijn wij op dit moment een alternatief aan het ontwikkelen. Zodra daar meer over bekend is, laten wij dit weten.

Hoop doet leven.

Met vriendelijke sportgroet,
Erik de Brouwer
Jeugdbestuur

Leave a Reply