In memoriam: Chrit Theeuwen

We ontvingen het droevige bericht dat zaterdagavond 11 april ons lid Chrit Theeuwen, op 79 jarige leeftijd is overleden.

 

Chrit was vroeger keeper bij HBSV. Zijn kwaliteiten vielen ook buiten Hout-Blerick op, waarna hij een  overstap naar Panningen heeft gemaakt. Later, op 40-jarige leeftijd, heeft hij zich aangemeld bij MVC’19.

 

Chrit was bijna 40 jaar lid van onze club, waarbij hij diverse rollen heeft vervuld. Als speler heeft hij in Maasbree vanwege een oog-blessure niet meer gekeept. Wel heeft hij nog mee-gevoetbald bij het veteranenteam, waar hij jarenlang lid van was.

 

Buiten het veld was hij enorm veelzijdig. Naast het jeugdleiderschap van diverse teams, is hij lid geweest van het jeugdbestuur. Dit was in de tijd dat we nog op het Meuleveld aan de Molenstraat voetbalden, waar hij later ook nog de uitbater van onze kantine was. Hij runde de kantine met veel kunde en plezier.

 

In de tijd op het Meuleveld was Chrit al betrokken bij het opmaken en onderhoud van de sportvelden en later werd dit doorgezet, en door de privatisering, nog verder uitgebreid op ons nieuwe sportpark de Driesprong. De laatste jaren zorgde Chrit bij de donderdagmorgengroep vooral voor de doelen, de netten en de ballen, zodat elk weekend alles weer gereed was voor een nieuwe speelronde. En ook op maandag was hij van de partij als het zwerfvuil opgeruimd diende te worden. Bij het jaarlijkse Top-O12 toernooi hadden de velden zijn speciale aandacht. Hij was nooit beroerd om bij te springen of extra terug te komen als iemand hem vroeg.

 

Chrit, enorm bedankt voor jouw inzet en betrokkenheid die je al die jaren getoond hebt bij onze club.
We gaan jouw aanwezigheid enorm missen.

 

We wensen je vrouw An, jullie kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met dit grote verlies.

 

 

Namens het bestuur en leden van MVC’19

Wim Timmermans
Voorzitter

Leave a Reply