Indeling Jeugd seizoen 2019-2020

De laatste maanden zijn de technische commissie, de jeugdcoördinatoren, jeugdleiders en keeperstrainers druk bezig geweest om de teamindelingen te maken voor het seizoen 2019-2020. Punten waar we bij de teamindeling rekening mee dienen te houden zijn niet op een hand te tellen. Het belangrijkst vinden we, dat iedereen op zijn of haar niveau voetbalt èn met plezier voetbalt. Daarnaast zijn we gebonden aan het aantal spelers in de leeftijdsgroepen inclusief de dispensatie spelers uit de oudere groepen en er wordt gekeken naar interesse, inzet, gedrevenheid……en ga zo maar door. Belangrijk is ook nog om mee te delen dat we normaliter op sterkte indelen, maar waar er vier teams in een leeftijdscategorie is getracht twee (3 en 4) gelijkwaardige teams te maken.

Jullie begrijpen dat dit elk jaar weer een hele puzzel is met mogelijk niet voor iedereen het gewenste resultaat. Gelukkig voor de meesten naar tevredenheid!

 

Nadrukkelijk willen we hierbij vermelden, dat dit vooralsnog een voorlopige definitieve indeling is. Mochten de beker-/oefenwedstrijden en de trainingen gegronde reden geven om nog te schuiven met een  speler dan zullen we dit beslist Wanneer iemand zich zodanig ontwikkelt dat hij/zij verdient om te schuiven naar een ander team dan zullen we het zelfs nog in een later stadium (bv. winterstop) doen.

Dan nog dit:

  • De trainingstijden staan vermeld. De trainingen starten direct na de zomervakantie vanaf 19 augustus m.u.v. enkele teams die eerder beginnen, maar die horen dit tijdig via hun leider.
  • Gelukkig hebben we bij de meeste teams de begeleidingsstaf (nagenoeg) rond. Helaas zijn er toch weer enkele teams waar dit nog niet het geval is. De ouders van deze teams (17-3, 15-3, 13-3 en 13-4)  krijgen via de mail een uitnodiging voor een bijeenkomst in de hoop dat we samen met de ouders voor een oplossing kunnen zorgen.
  • Eventuele reacties kunnen via jeugdcommissie@mvc19.nl gemeld worden.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie en tot 19 augustus op het voetbalveld!

 

Met sportieve groet,

Mede namens de technische commissie
Paul Cox (jeugdcommissie)

 

Indeling onderbouw JO7 t/m JO11
Indeling bovenbouw JO13 t/m JO19 en MO19

 

Leave a Reply