Indeling jeugdteams seizoen 2023-2024

De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2023-2024 is weer bekend. Na veel zorgvuldig en goed overleg, puzzelen en tijd hebben de technische commissie, leeftijdscoördinatoren en jeugdleiders de klus toch weer geklaard.

Op initiatief en onder leiding van de technische commissie hebben de jeugdleiders/trainers een inventarisatie gedaan welke spelers willen doorgaan met voetbal. De leeftijdsgroepscoördinatoren hebben op basis hiervan een eerste indeling gemaakt en aansluitend samen met de jeugdleiders/trainers indien nodig enkele aanpassingen gedaan. Uitgangspunt hierbij was om, net als voorgaande jaren, elke jeugdspeler veel spelvreugde te laten beleven op het niveau dat op dat moment het beste past bij de ontwikkeling van de individuele speler, waarbij de eerste teams op prestatie zijn ingedeeld en de overige teams zoveel als mogelijk op gelijke recreatieve sterkte.

Helaas is het nog niet gelukt om voor alle teams voldoende begeleidend kader te creëren. De technische commissies en leeftijdsgroepscoördinatoren hebben hun uiterste best gedaan, maar desondanks zijn er nog verschillende vacatures en zijn we dus nog op zoek naar geschikte jeugdleiders/trainers. Wij zullen nu samen met de spelers én ouders naar een oplossing moeten zoeken. Ben je zelf iemand of weet je iemand in je omgeving, die komend seizoen iets wil doen voor een jeugdvoetbalteam van MVC’19? Laat het ons dan vooral snel weten! Het liefst als leider/trainer, maar anders ook als ondersteuning bij een van de trainingen of tijdens de wedstrijden. Je kunt hierbij denken aan familie, kennissen, vrienden of buurtgenoten. Man of vrouw. Iedereen met affiniteit voor voetbal of MVC’19 is van harte welkom. Dus laat je MVC’19-gevoel spreken en help onze jeugdteams. Meld je snel aan als trainer / leider / ondersteuning!

Jullie zullen begrijpen dat het zoals elk jaar weer een hele puzzel is geweest, maar mogelijk niet voor iedereen het gewenste resultaat heeft geleid. Wij hebben hier alle begrip voor, dus mochten naar aanleiding van deze teamindeling onverhoopt nog vragen zijn, stuur dan vóór 1 juli 2023 een e-mail naar tc@mvc19.nl. Vermeld hierin duidelijk naam, naam van de speler, mobiel nummer en uiteraard vraag of opmerking. Wij nemen alle vragen en opmerkingen serieus in behandeling en komen binnen 2 weken namens het jeugdbestuur / technische commissie persoonlijk terug op uw bericht. Persoonlijke (telefonische) berichten, apps of e-mails naar de jeugdleiders/trainers of jeugdbestuur-/technische commissieleden worden niet gewaardeerd en ook niet in behandeling genomen.

Het jeugdbestuur en technische commissie behoudt zich verder het recht om voor aanvang en/of tijdens het seizoen wijzigingen door te voeren, als dit nodig wordt geacht.

Sportieve groet
JB & TC jeugd MVC’19

 

Teamindeling jeugd 2023-2024

Leave a Reply