Inleveren materialen

Het seizoen 2015-2016 zit er al weer op en dus wordt het tijd om de MVC-tenue’s in te leveren ter controle en voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wij willen jullie dan ook vragen de teambag in te leveren op woensdag 8 juni van 19.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur. De senioren/dames/veteranen kunnen terecht in kleedlokaal 1, A,B,C,D in kleedlokaal 2 en de E, F, MINI-F en G in kleedlokaal 3.

Graag van te voren jullie teambag nakijken en checken op eventuele vermissingen of beschadigingen van tenue’s.

Aan ALLE leiders het dringende verzoek om ook de coachjas in te leveren. In het nieuwe seizoen zullen de leiders een nieuwe coachjas ontvangen. De oude coachjassen moeten allemaal ingeleverd worden. Tot slot het verzoek de spelerspassen, sleutels van het ballenhok en de MVC-map in te leveren. In kleedlokaal 4 kunnen jullie terecht voor het inleveren van de coachjas, spelerspassen, sleutels van het ballenhok en de MVC-map.

Voor eventuele vragen kunnen de senioren terecht bij Mirian Wijhers ( mwijhers@gmail.com ), de junioren + G bij Monique van den Kerkhof ( moniquevdkerkhof@gmail.com ) en Doreth Peters ( pi.peters@ziggo.nl ) en de dames/meisjes bij Angelie Daniels ( ajcmdaniels@hotmail.nl ).

We gaan ervan uit dat alle teams aanwezig zijn op 8 juni!!!!!

Auteur: Peter van Diepe

Leave a Reply