Jeugdkader seizoen 2023 – 2024

Beste leden, ouders en (jeugd)spe(e)l(st)er van MVC’19,

MVC’19 is een voetbalvereniging, die draait op vrijwilligers door alle geledingen van de organisatie en zeker ook bij de jeugdteams. De technische commissie jeugd is op dit moment al druk in de weer om onze jeugdspelers in te delen voor het seizoen 2023-2024. Helaas hebben we nog lang niet voor elk team voldoende leiding. Dat betreuren wij zeer. Wij willen heel graag onze jeugdspelers het speelplezier en begeleiding bieden, dat zij verdienen.

Het tekort aan leiding is weliswaar het grootste in de leeftijdscategorieën: JO17, MO17 en JO15, maar we hebben in de gehele jeugdafdeling een tekort aan kader! Daarom zijn wij, als jeugdafdeling, al zeer verheugd met iedere nieuwe trainer / leider.

Op dit moment zitten we nog vroeg in het traject voor komend seizoen. Daarom stellen we jullie nu al de dringende vraag: ben je zelf iemand of weet je iemand in je omgeving, die komend seizoen iets wil doen voor een jeugdvoetbalteam van MVC’19? Laat het dan vooral snel weten! Het liefst als leider/trainer, maar anders ook als ondersteuning bij een van de trainingen of tijdens de wedstrijden. Je kunt hierbij denken aan familie, kennissen, vrienden of buurtgenoten. Man of vrouw. Iedereen met affiniteit voor voetbal of MVC’19 is van harte welkom.

Dus laat je MVC’19-gevoel spreken en help onze jeugdteams. Meld je snel aan als trainer / leider / ondersteuning!

Je kunt je reactie geven via jeugdbestuur@mvc19.nl.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur MVC’19

 

Leave a Reply