MVC ’19 Onder 19 laat winst glippen

MVC’19 Onder 19 heeft in de blessuretijd dure punten laten liggen in Helden. Helden kreeg aan de rand van het strafschopgebied een onnodige vrije trap. De strakke voorzet werd door een Heldense speler achter de weer zeer goede keepende Sander van den Broeke tegen de touwen gewerkt. Beide ploegen kregen met dit doelpunt loon naar werken.

Of het aan de stroperige grasmat lag of aan een gebrek aan voetbalintelligentie deze middag lag, dat moeten de voetbaldeskundigen maar gaan uitmaken. In ieder geval presteerden beide ploegen ondermaats. Kansen werden er nauwelijks geschapen. Het toeval speelde teveel een hoofdrol. Weinig flitsende combinaties vielen er te bewonderen. Voor de rust legde MVC’19 een goede combinatie op de grasmat. De goede voorzet van Bart Houben werd door Mike Peeters verzilverd.

Na de pauze weer twee hardwerkende ploegen, die zich nauwelijks kansen konden scheppen. Uit een goed genomen corner scoorde een Heldenaar de gelijkmaker. MVC’19 Onder 19 kwam weer op voorsprong. Na een mooie dieptepass van Rodey Berben kon Bart Houben een goede voorzet afleveren. Het was topscorer Mike Peeters die deze voorzet verzilverde. Dat bleek niet voldoende voor de volle winst.

Komende zaterdag 8 oktober komt Heythuysen Onder 19 op bezoek in Maasbree. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. MVC’19 Onder 19 gaat voor de volle winst.

Auteur: Mat Nellen.

Leave a Reply