MVC’19 jeugdafdeling start met Talenten Ontwikkel Plan

Een aantal ervaren trainers zijn met het idee gekomen om talenten binnen MVC’19 extra te begeleiden om zo, verspreid over meerdere leeftijdsgroepen, de kwaliteit van spelers verder te ontwikkelen. Vanuit de jeugdopleiding van MVC’19  zijn we hier positief ingestapt en staan we nu klaar voor de start van dit programma.

 

Wat houdt het Talenten Ontwikkeling Plan in?|
Het doel van T.O.P. is om talenten met dezelfde gedrevenheid met verschillende leeftijden bij elkaar te brengen, zodat ze zich kunnen verbeteren in de mindere vaardigheden en nog beter worden in hun sterke vaardigheden. Ze worden begeleid door ervaren trainers om completer en uiteindelijk mogelijk selectiespeler van MVC’19 te worden.

De spelers worden een extra training aangeboden die een aanvulling is op de teamtraining. Het is geen conditionele training en heeft daarmee een lagere belasting en kortere duur die vooral technisch en tactisch en individueler van aard zal zijn. Extra aandacht zal worden geschonken aan de belasting; blessures en schoolontwikkelingen.

 

Er wordt in 3 groepen getraind binnen MVC’19:
Groep JO 17-19; Roger Ceulemans 06-21822399 en Joost Hesen
Groep JO 13-15; Roel Boots 06-21277363 en Rob Custers
Groep JO 9-10-11; Joe Wijnen 06-41805557 en Marco Daniëls

 

Deze Talententrainers zijn verantwoordelijk voor de selectie van de spelers en voor de communicatie tussen speler/ouders en MVC’19 aangaande deze T.O.P. trainingen. Voor dit plan zullen de geselecteerde spelers komende week zelf worden benaderd.

De trainingen zullen plaatsvinden bij MVC’19 op vrijdagavond 18.30 uur dan wel zondagmorgen 10.00 uur. In oktober zullen 4 trainingen plaatsvinden en in november 4, voor het eerst op 1 oktober.

 

Aan het eind van deze periode zal met speler/ouders een evaluatie plaatsvinden met een Persoonlijk Ontwikkeling plan.

 

 

Leave a Reply