Boeiend gelijkspel MVC’19 in Ospel

Derde klasser MVC’19 is zondag 26 september de competitie gestart met een 2-2 gelijkspel in Ospel tegen RKSVO. Bij rust leidde de Maasbreese ploeg nog met 2-1 en het publiek was de grote winnaar bij deze aantrekkelijke spannende wedstrijd.

MVC’19 begon voortvarend aan de wedstrijd. Na vijf minuten opende Marco Daniëls de score. Het werd nog erger voor de in een 4-3-3 opererende thuisclub. In de 14e minuut was Daan Peters weer de aangever. Marco Daniëls rondde deze aanval prachtig af. MVC’19 bracht RKSVO in de 19e minuut, onder leiding van de Maasbreese trainer Huub Joosten, terug in de wedstrijd door een misser in de defensie van MVC’19. Ron van den Kerkhof had in de 20e minuut pech, dat zijn kopbal rakelings voorlangs het doel van RKSVO ging.

Beide elftallen bleven aantrekkelijk aanvallend voetballen. In de 37e minuut viel Daan Peters met een zware bovenbeenblessure uit en werd Clim Moonen zijn vervanger. Vlak na rust kwam RKSVO na een mooie aanval op 2-2. MVC’19 bleef aanvallend voetballen en ging op zoek naar een derde treffer. In de 61e minuut lanceerde Joris Timmermans Marco Daniëls die de bal tegen de paal schoot. Drie minuten later testte Marco Daniëls voor de tweede maal het houtwerk boven de verbouwereerde keeper van de thuisclub. Daarna raakte ook de thuisploeg tweemaal het houtwerk. Het bleef op en neer gaan. In de slotfase ging ook Erik Schoof en Yannick Muysenberg nog op zoek naar de winnende Maasbreese treffer maar slaagden helaas niet in hun missie. Het publiek was na 99 minuten de grote winnaar bij dit aantrekkelijk duel.

Zondag 3 oktober komt titelkandidaat Sparta’18 uit Sevenum in Maasbree op bezoek. Dit duel op “De 3-sprong” begint om 14.30 uur