MVC’19 JO11-3 strijdend ten onder in Meijel

Op deze woensdagavond vond de bekerwedstrijd in Meijel tussen RKMSV JO11-3 en mvc’19 JO11-3 op het programma. MVC’19 JO11-3 ging strijdend ten onder tegen een sterker RKMSV J011-3. het werd 5-3 voor de thuisploeg uit Meijel.

Om 19.00 uur was de aftrap. MVC’19 JO11-3 had de handen vol aan de spelers van RKMSV. Het spel golfde op en neer. RKMSV kreeg wel de betere kansen maar het was MVC’19 dat ietwat tegen de verhouding in op 0-1 kwam. Ook na deze 0-1 was het RKMSV dat het doel van MVC’19 onder vuur nam. Het was wachten op de verdiende gelijkmaker. Maar zoals wel vaker in het voetbal scoort dan juist de tegenstander. Door een mooie actie was de 0-2 een feit. Met deze voorsprong gingen we rusten.

Na rust hetzelfde spelbeeld. RKMSV was sterker en kwam zelfs terug tot 1-2. 1 minuut later en echt vlak voor de derde break kwamen werd het 1-3.

Na de laatste rust werden we steeds verder terug gedrongen op eigen helft. RKMSV Scoorde in een mum van tijd een aantal doelpunten waardoor we plots achter de feiten aan liepen. In de slotfase kregen we nog een aantal kansjes die er niet in gingen. Al met al een verdiende nederlaag wat ook bij het voetballen hoort. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, we zijn strijdend ten onder gegaan.

Op naar zaterdag dan beginnen we weer opnieuw bij 0-0.