MVC’19 JO19 : onthutsend en ontluisterend

MVC’19 JO19 heeft een wanprestatie tegen Rood Wit’67 uit Budel geleverd. Tegen de zwakke gasten uit Budel werd moeizaam gelijk gespeeld. De 1-1 eindstand was al bij rust bereikt. Het spelen in de nieuwe shirts en het openingsdoelpunt van Mike Peeters waren de enige Maasbreese hoogtepunten.

MVC’19 JO19 moet de hand in eigen boezem steken. Wat een wanvertoning. Ongeïnspireerd, onverantwoordelijk, onprofessioneel, ongedisciplineerd, oncollegiaal, ondankbaar, ongemotiveerd en door de ondergrens zakken, De trouwe supporters, de trainers- en leidersstaf en de spelers, die zich wel voor een goed resultaat inzetten, werden door een stelletje non-valeurs in de steek gelaten. Koning Voetbal moest het afleggen tegen Koning Alcohol. Deelname aan o.a. een Biercantus had zijn sporen nagelaten. Waar was de ploeg gebleven, die hoofdklasser Blerick uit de beker stootte? Zo voetballend als tegen de Budelse ploeg moet MVC’19 JO19 nog uitkijken dat men onder de degradatieplaats in de 1e klasse komt en dat is MVC’19 JO19 onwaardig.

De winterstop komt eraan. MVC’19 JO19  moet in het bekerduel tegen Wittenhorst JO19  deze week laten zien, dat de ploeg kan voetballen en karakter kan tonen. Heren, dat zijn jullie  aan jezelf, aan het team, de supporters en trainersstaf verplicht. Het kan zijn, dat deze bekerwedstrijd door de week gespeeld wordt in Horst. Samen moeten jullie ervoor zorgen, dat jullie met een goed gevoel de winterstop  kunnen ingaan. Een kritisch artikel, hopelijk schud dit jullie wakker.

Auteur: Mat Nellen

Leave a Reply