MVC19 JO19 verrast in beker

MVC’19 JO19 heeft een bekerstunt uitgehaald. Op overtuigende wijze werd hoofdklasser Blerick JO19 met 4-2 verslagen. Door deze opvallende zege wist MVC’19 JO19 ongeslagen de bekerpoule te winnen. MVC’19 JO19 plaatste zich voor de volgende bekerronde.

Bij MVC’19 JO19 ontbraken Youri Vinken en Quinten Ambaum en vlak voor aanvang van de wedstrijd keeper Sander van de Broeke met een schouder- en rugblessure afhaken. Veldspeler Kjell Janssen nam plaats onder de lat en hij maakte een puike indruk. In de tweede helft werd zijn plaats in het doel door Dogan Nijssen. MVC’19 JO19 speelde een dijk van een wedstrijd. Vooral voor rust maakte MVC’19 JO 19 indruk. Vlot en frivool spelend werden de gasten bij vlagen overklast.

MVC’19 JO19 kwam verdiend aan de leiding door Quin Peeters, die een wegens hand toegekende penalty benutte. De Blerickse ploeg kwam nog langszij, maar daarna heerste MVC’19 JO19. De goede keeper van de gasten hield de Maasbreese ploeg kon niet voorkomen, dat MVC’19 JO19 de rust  inging met een 3-1 voorsprong. Bart Houben, een van de uitblinkers aan Maasbreese zijde, scoorde na een slalom  door de Blericks defensie. Het derde doelpunt van Rodey Berben, die een gedreven indruk maakte, kwam tot stand na een puike combinatie.

Na de pauze zocht de Maasbreese ploeg weer de aanval. Mike Peeters had wat pech met de afwerking, maar hij blonk uit door mooie assists. Zo bracht hij Bram Schouten fraai in stelling. De jarige Bart Schouten scoorde op zijn verjaardag. Uiteindelijk won MVC’19 JO19 verdiend met 4-2. Dit was een reclame voor de voetbalsport.

Deze overwinning moet MVC’19 JO19 zelfvertrouwen geven voor de komende wedstrijden. Zaterdag 25 november speelt MVC’19 JO19 thuis tegen SVC 2000 JO19. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.