MVC’19 krijgt nieuwe kledinglijn

De huidige kledinglijn is aan vervanging toe en daarom is de kledingcommissie de afgelopen maanden druk in de weer geweest om offertes en kleding van diversen leveranciers te vergelijken. Uiteindelijk heeft het hoofdbestuur op voordracht van de kledingcommissie besloten op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding te kiezen voor de Belgische kledingleverancier Jartazi. De nieuwe kledinglijn zal via Jartazi uitgeleverd worden door Sport 2000 De Bruijn uit Helden-Panningen.

De kledingcommissie heeft de Toronto-lijn van Jartazi als nieuwe kledinglijn voor MVC’19 uitgekozen. Deze kledinglijn zal op woensdag 20 april tussen 14.00 uur en 20.00 uur te zien zijn in de winkel van Sport 2000 De Bruijn op de Ruijsstraat 23 in Helden-Panningen. Naast het nieuwe trainingspak zal een sweater, polo shirt + bijpassende short, sportsbag en een backpack te zien zijn. Speciaal op deze dag zullen leden van MVC’19 een extra korting van 20% op de cataloguswaarde van deze artikelen ontvangen. Leden die bijvoorbeeld ook nog nieuwe voetbalschoenen willen kopen ontvangen hierop 10% korting. De korting is alleen geldig op woensdag 20 april.

Op dit moment is nog niet duidelijk welk team het komend seizoen in aanmerking komt voor een nieuw tenue, daarom willen we van elk team, zowel van de jeugd als de senioren, minimaal 3 spelers per team vragen het nieuwe tenue te komen passen op deze speciale pasdag. Wil de kledingcommissie een goede keuze maken van de maten dan is het gewenst dat elke team ook daadwerkelijk komt passen. Samen met De Bruijn zal de kledingcommissie per team o.b.v. de spelers die het tenue hebben gepast de teambag qua maatvoering samenstellen.

Het is ook belangrijk dat zoveel mogelijk coaches/trainers meekomen naar de pasdag, omdat ook de nieuwe coachjas gepast moet worden. Des te meer er gepast wordt des te beter de kledingcommissie een inschatting kan maken voor de rest van de coaches/trainers.

De kledingcommissie hoopt vele leden van MVC’19 te ontmoeten op de speciaal voor MVC’19 georganiseerde pasdag op 20 april tussen 14.00 uur en 20.00 uur!!!

 

Leave a Reply