MVC’19 – VVV Venlo

Beste MVC’ers,

Inmiddels zijn de meeste van jullie aan het genieten van een welverdiende zomerstop. Ons eerste elftal daarin tegen is nog volle bak aan het trainen in voorbereiding op de wedstrijd tegen eredivisionist VVV-Venlo.

Op dinsdag 25 juni ontvangt MVC’19 de ploeg van trainer Robert Maaskant op sportpark De 3-Sprong. Aan de hand van onze eigen JO7 spelers zullen de spelers van MVC’19 en VVV-Venlo om 19:30 uur het veld betreden.

Deze dag zal VVV-Venlo de entree bemannen. Dit betekent dat alle MVC’19 leden entree dienen te betalen. Jeugd t/m 14 jaar € 3,00 en € 5,00 voor 15+. Het sportpark zal open zijn vanaf 18:00 uur en MVC’ers die in het kader van 100 jaar MVC’19 een ticket voor de wedstrijd hebben gekocht, zijn inmiddels allen individueel per mail geïnformeerd.

MVC’19 organiseert in samenwerking met o.a. het MVC TOP Onder 12 Toernooi en Peoples Farm een tombola met o.a. gesigneerde items van landskampioen AFC Ajax, Europa league winnaar Chelsea FC, VVV-Venlo en verskratjes. Loten zijn te verkrijgen direct na de entree voor €1,00 per stuk. Voor €5,00 ontvang je een set van 7 loten.

Vanwege de verwachte drukte roept MVC’19, de eigen leden op om zoveel mogelijk per fiets of voet te komen. De wedstrijd staat onder leiding van een KNVB trio. Toeschouwers dienen achter de afrastering plaats te nemen en vuurwerk is ten strengste verboden.

Verder zal MVC’19 voor de aftrap de topscoorder van het seizoen 2018/2019 Elisa Vaessen in het zonnetje zetten. In de rust zullen de bekerkampioenen van MVC’19 onder 8 een ereronde lopen, hopelijk onder grote belangstelling van jullie.

Kom jij MVC’19 ook steunen in deze mooie jubileumwedstrijd tegen een vernieuwd VVV-Venlo?

Leave a Reply