Net geen bekerstunt MVC’19 tegen  SV TOP Oss

Derdeklasser C koploper MVC’19 uit Maasbree had tegen 1e klasser SV TOP Oss bijna voor een bekerstunt gezorgd. Pas in de 91 minuut maakten de gasten de winnende 3-2.

MVC’19 gaf de eersteklasser goed partij. Aan het begin van de wedstrijd hadden de Brabanders een licht veldoverwicht. De eerste kansen waren voor de gasten, maar de Maasbreese keeper Tim van Renselaar en de paal hielden de stand op 0-0. De eerste aanval van MVC’19 was direct raak. Rob Custers speelde Mike Peeters vrij, die een TOP-verdediger uitkapte en fraai scoorde. In de 34e minuut maakte Mees Linders gelijk. In de 43e minuut had MVC’19 een penalty moeten krijgen toen Bart Crienen in het strafschopgebied werd neergelegd maar scheidsrechter Tonnie van Heugten weigerde de bal op de stip te leggen. De laatste kans voor rust was voor MVC’19, maar Yannick Muijsenberg strandde op een TOP-verdediger.

Toch kwam MVC’19 na rust in de 55e minuut verdiend op een 2-1 voorsprong. Het was weer Mike Peeters die doel trof. Na 75 minuten kwam TOP Oss weer langszij. In de slotminuut had iedereen zich al verzoend met strafschoppen toen de laatste aanval van TOP Oss doel trof. Een ongelukkige 3-2 nederlaag, maar MVC’19 heeft als een waardige cupfigtner afscheid genomen van het bekerseizoen. MVC’19 gaat als ongeslagen koploper de winterstop in.

Auteur: Mat Nellen

 

Leave a Reply