Nieuwsflits MVC’19 100 jaar

Op het moment van schrijven, is het nog 52 dagen voordat ons eeuwfeest begint. Wat een mijlpaal. MVC’19 bestaat dan 100 jaar.
Op 5 januari trappen we officieel af gevolgd door een Jubileumreceptie op 13 april 2019.

 

 

 

In deze nieuwsflits praten we je bij over de stand van zaken rondom de geplande festiviteiten.
Op onze site lees je wanneer ze zijn en wanneer je wordt verwacht! Je bent van harte uitgenodigd. Zonder jou geen feestje.

 

 

 

 

Eén activiteit staat nog niet op onze site. We hebben speciaal voor onze 10-19 jarige MVC’19-voetballers een FIFA toernooi georganiseerd op Paaszondag 21 april.

Luuk Zwinkels trekt hier de kar en hij verwacht 128 FIFA-gamers die strijden om de beker.
Ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom om de gamers aan te moedigen. De FIFA-deelname is gratis.

 

 

 

 

In het eeuwfeest mag MVC’19 ook de Boorebroelof organiseren. Onder leiding van de kartrekster Mirian Wijhers krijgt dit feest voortvarend gestalte en rekenen we op jullie allemaal tijdens de onofficiële plechtigheid’ op 5 maart 2019.

 

 

 

Waar je vanzelfsprekend bij aanwezig moet zijn is de feestavond. Op zaterdag 20 april speelt dan ‘De vrienden van MVC’19 live’. We verwachten een volle swingende tent onder leiding van de kartrekker Joey Sonnemans.

 

 

Op Paasmaandag starten we met een voortreffelijke brunch voor alle leden van MVC’19 en alle inwoners van Maasbree. Aansluitend feesten we gewoon door met een prachtig muzikaal programma ‘in de derde helft’. Frans van den Kerkhof is hier de kartrekker.

 

 

Een eeuwfeest zonder jubileumboek kan niet. De afgelopen 100 jaar heeft veel mooi beeldmateriaal opgeleverd. Kartrekker Peter Smets kan hierover meepraten.

Het jubileumboek wordt officieel uitgereikt tijdens de brunch op Paasmaandag.

 

 

 

Dan zijn de volgende zaken nog ‘under construction’ zoals

  • de bekende MVC’19-sportmiddag voor de jeugd
  • een wedstrijd tegen VVV op ons eigen sportpark
  • een loterij

 

Vooraankondiging

 

Voor onze MVC19-leden zijn speciale toegangsprijzen geregeld. Zodra de bestelsite actief is, krijgen jullie het als eerste te horen. De volgende pakketten zijn samengesteld:

 

 

 

 

 

Attentie.

Zonder onze facilitaire commissie (kartrekker Harrie Smolders), communicatie commissie (kartrekker Pi Peters) en sponsorcommissie (kartrekker Jeroen Grubben) zou dit hele feest niet mogelijk zijn. Ook de vele vrijwilligers die de kartrekkers hiermee helpen, zijn goud waard.

Leave a Reply