Ongeslagen MVC’19 bekert verder

Derde klasser MVC’19 uit Maasbree heeft ongeslagen de volgende bekerronde bereikt. In de derde poulewedstrijd werd vijfde klasser Sporting ST op overtuigende wijze met 6-0 verslagen.

Een dapper strijdend Sporting St kon met een tevreden gevoel gaan rusten, want bij de rust leidde een oppermachtig MVC’19 slechts met 1-0. Direct na rust sloeg de Maasbreese ploeg genadeloos toe. Binnen vijf minuten werd de voorsprong uitgebouwd tot 3-0. In het slotkwartier liep MVC’19 zelfs nog uit tot 6-0. De Maasbreese doelpunten werden gemaakt door Bart Crienen (2), Joris Timmermans (2), Ron van den Kerkhof en Joost Hesen. De score had veel hoger kunnen uitvallen, maar MVC’19 ging nogal slordig met de kansen om. Tom van Bergen gaf de licht geblesseerden Paul van den Kerkhof en Mike Peeters rust, maar kon weer beschikken over de ervaren middenvelders Joost Hesen en Clim Moonen. De cornerverhouding 10-0 zegt genoeg over het krachtsverschil. Trainer Tom van Bergen beschikt over een brede selectie.

Komende zondag 22 september start de competitie. MVC’19 moet op bezoek bij naaste buur Sparta’18 in Sevenum. Dat belooft een zware dobber te worden, maar de Maasbreese ploeg begint vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.