Onnodig verlies MVC’19 tegen Melderslo

MVC’19 heeft op zondag 26 november met 1-0 verloren van Melderslo. Beiden ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar en een gelijkspel was terecht geweest, maar MVC’19 kon helaas voor de vierde maal achter elkaar geen doelpunt maken.

Aan het begin van de wedstrijd waren beiden ploegen gelijkwaardig en werden nog weinig kansen gecreëerd. In de 19e minuut werd een te korte terugspeelbal van Lano Engels op keeper Rick van der Zee opgepikt door Teun Peeters die simpel de 1-0 kon binnenschieten. Pas na een half uur kreeg MVC’19 via Koen Boots een kans maar de bal miste snelheid om de keeper te verschalken. In de 36e minuut kreeg MVC’19 twee dotten van kansen. Eerst was het Yannick Muijsenberg met een grote kans en daarna schoot Luuk Peeters op de paal en in de rebound schoot Koen Boots de bal langs. Drie minuten later was het Melderslo dat een kans kreeg maar ditmaal was Rick van der Zee die met de voet de bal wist te redden. In de 42e minuut viel een corner van Melderslo via de vingertoppen van Rick van der Zee nog bijna in de goal en een minuut later was weer Rick van der Zee die aan de bak moest met een mooie redding. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Jort Nijssen nog een corner die door een verdediger over hun eigen doel werd gekopt. MVC’19 ging met een 1-0 achterstand de rust in.

Aan het begin van de tweede helft waren er weinig kansen te noteren. Na 65 minuten haalde Dennis Bouten een niet te missen kans van Melderslo van de lijn. MVC’19 ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Melderslo bleef gevaarlijk in de counter en in de 72e minuut leverde dit bijna de 2-0 op maar de bal werd langs geschoten. In slotfase mochten Renzo Delissen en Steyn Visser hun verdienstelijke debuut maken. Vlak voor tijd kreeg Koen Boots nog een grote kans op aangeven van Daan Peters maar de bal was iets te hard om goed te kunnen uithalen. In de slotminuut kreeg Daan Peters en Renzo Delissen nog twee grote kansen maar de keeper van Melderslo wist zijn doel schoon te houden. Een hardwerkend MVC’19 verdiende een punt maar ging voor de zesde maal achterelkaar met nul punten van het veld.

Zondag 3 december speelt MVC’19 een thuiswedstrijd tegen Sparta’18 uit Sevenum.