Panningen 1 – MVC’19 1 2 – 2

Panningen, 25 Maart 2016

Geen periodetitel voor MVC’19

MVC’19 verspeelde in het Paasweekend de kans op de periodetitel. In Panningen speelde de Maasbreese ploeg met 2-2 gelijk tegen Panningen, terwijl thuis verdiend werd verloren van SJVV.

In Panningen kreeg het publiek een spannende wedstrijd voorgeschoteld. Er werd op het scherpst van de snede gestreden. Veel passie en strijd.  Panningen kwam het best uit de startblokken. In de 3e minuut glipte Ilias Amhaouch na een pass van Roy Schijven door de MVC’19 defensie . Hij gaf MVC’19 doelman Sjors Lintjens geen kans. In de 8e minuut bracht Nick Peeters Marco Daniëls vrij voor Panningen-keeper Patrick Steeghs, maar hij plaatste de bal  naast de verkeerde kant van de paal. In de eerste helft  won Panningen de slag op het middenveld. Toch waren er ook positieve aanknopingspunten voor MVC’19 in de eerste helft, waarop de ploeg na rust op voort kon bouwen.

De verdiende gelijkmaker viel in de 51e minuut. Scheidsrechter Linke gaf balvoordeel in plaats van een vrije trap aan MVC’19. Nick Peeters knalde hard op doel. De Panningse keeper Patrick Steeghs liet de bal los en Bart Crienen tikte de gelijkmaker tegen de touwen. MVC’19 trok de partij naar zich toe. In de 71 e minuut kwam MVC’19 verdiend op voorsprong. Een mooi genomen vrije trap van Joost Hesen werd met het hoofd verzilverd door Ron van de Kerkhof. Panningen vocht zich terug in de wedstrijd. In de 73e minuut bracht Remco Litjens de 2-2  op het scorebord. Op een zwaar bespeelbaar  veld kregen beide ploegen in de slotfase nog kansen, maar het bleef 2-2. Een terechte eindstand van een boeiende wedstrijd.