Praatavond met ouders afgelast!!!

Op woensdag 21 november 2018 zou een praat-ons-bij-sessie plaatsvinden om met  de achterban (jeugdleden en hun ouders) te spreken over het wel en wee van MVC19. Alles met de bedoeling om hun via de jeugdcommissie mee te laten denken, een stem te geven binnen MVC19. Dit maal was er gekozen om met ouders te praten over alles wat ze tegenkomen vanaf het moment dat ze hun zoon/dochter willen aanmelden bij de vereniging, opvang en begeleiding etc….., maar ook wat vinden ze van de club. De uitnodiging was via facebook, teams-app en posters in kantine verzonden.

 

Helaas hebben we moeten besluiten de ouderavond af te gelasten, nadat we eerder ook in het vorige seizoen een ouderavond hebben geannuleerd. Er had zich welgeteld één ouder aangemeld!

De jeugdcommissie is zeer teleurgesteld en baalt verschrikkelijk. Immers, we willen juist het voor de ouders, de jeugdleiders, onszelf en vooral de jeugdspelers (uw kinderen) leuker, sportiever en makkelijker maken.

 

We hebben geen idee ‘hoe verder’ en we gaan ons de komende tijd beraden of er nog toekomst is voor de praat-ons-bij-sessie met ouders.

 

Iedereen die wil reageren, en met name de ouders die wellicht tips hebben, verzoeken we een mail te sturen naar jeugdcommissie@mvc19.nl.

 

Judith Janssen / Paul Cox
Jeugdcommissie MVC’19

 

 

Leave a Reply