Vitteranen halen een ruime overwinning op SV Blerick.

Ed Bartels 1x
Wouter Derichs 1x
Theo Tielen 1x
Eigen doelpunt van SV Blerick

Na de ruime nederlaag vorige week tegen Helden wisten de vitteranen tegen SV Blerick fors uit te halen. In de eerste 25 minuten zag het hier niet naar uit. De vitteranen waren de bovenliggende partij maar was pas in de 27ste minuut toen Jeroen van Bers met een bekeken pas Ed Bartels bereikte, die beheerst 1-0 scoorde. 3 minuten later was het Jeroen van Bers die zich zelf vrijspeelde en de 2-0 liet aantekenen. Op slag van rust was het Twan Smits die een bekeken pasje op Jeroen van Bers gaf en de derde treffer voor de vitteranen maakte.

Na rust liepen de vitteranen al snel uit naar 5 0. Eerst was het Wouter Derichs die na slecht uitverdedigen de 4de treffer liet aantekenen en 3 minuten later was het Pi Peters die een van richting veranderd schot voor de 5de treffer zorgde. Hierna begonnen de vitteranen slordig te spelen en binnen 5 minuten zorgde dat voor 2 tegen treffers. Eerst was het Twan Lenders die met een rake kopbal Ramon verschalkte en even later ontsnapte een Blerick speler aan de aandacht van de en zorgde voor de 2de tegentreffer. Na de 2 tegen doelpunten werden de vitteranen weer wakker en het waren het Pi Peters, vervolgens Theo Tielen die een schot met zijn chocoladebeen en een eigen doelpunt van SV Blerick de eindstand op 8 2 brachten.

Volgende week wacht de derby tegen Baarlo.