Rabo ClubSupport

Alle leden van de Rabobank hebben onlangs een uitnodiging ontvangen met een machtiging om te stemmen op de club waarvan je vindt dat ze gesteund moeten worden door de Rabobank via de Rabobank ClubSupport. Hierin staat een persoonlijke stemcode waarmee je 5 stemmen kunt uitbrengen op deelnemende verenigingen. Stem tot uiterlijk 11 oktober tweemaal op MVC’19 en tweemaal op Stg. Top Jeugdtoernooi MVC. Iedere stem is vele euro’s waard.

Stem via https://www.rabo-clubsupport.nl/peel-maas-en-leudal/stemmen?zoekterm=mvc#filters

    • R.K Voetbalver. MVC’19
    • Stg, Top Jeugdtoernooi MVC

 

Ben je geen lid maar ken je iemand die wel lid is (bijv. vader/opa), vraag hem om op MVC’19/TOP-O12 te stemmen. Alle stemmen tellen!!!!!!

Waarom stemmen?
Ieder lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elke stem is geld waard. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. MVC’19 is een vereniging en Top-J12 (top-D) ook. Het aantal stemmen op een club bepaalt het bedrag dat de club ontvangt. Zo bepalen de leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal waar een gedeelte van de winst naar toe gaat!

Ik ben geen lid maar wil komend jaar wel stemmen, kan dat?
Dat kan als je je aanmeldt bij de Rabobank. Dat kan kosteloos indien je een bankrekening bij de Rabobank hebt geopend. Vraag een lidmaatschap aan via: www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.

Alvast bedankt namens MVC’19 en Top-O12

 

Leave a Reply