Receptie jeugdkampioenen 2 juni a.s.

Hierbij nodigen we spelers, leiders, ouders en supporters uit om aanwezig te zijn bij ons halfjaarlijkse jeugdkampioenenreceptie wat plaatsvindt in de kantine op ons sportpark. Het programma ziet er als volgt uit van 17.00u:

 

  • huldiging MVC’19-topscorer seizoen 2017-2018 : Daan Roefs (JO15-2). Elk seizoen wordt gekeken wie aan het eind van het seizoen de meeste goals heeft gemaakt. Junioren vanaf de JO15, senioren, dames en heren kunnen in aanmerking komen voor de titel Topscorer van MVC’19. De titel is dit jaar terechtgekomen bij een junior, die overduidelijk topscorer is geworden zie http://mvc19.nl/topscorerslijst//

 

 

  • aansluitend receptie JO13-4: een mixteam van jongens en meisjes. Ze waren al voor de kermis zeker van het kampioenschap: 10 gespeeld, 9 gewonnen, 1 gelijk, doelsaldo 46-16. Proficiat, een knappe prestatie in de 4e klasse o.l.v. de staf Erik Wijnands, Tanja Vaessen en Roy Verhaegh.

 

  • tot slot receptie JO13-1: werden ze al in het najaarsseizoen kampioen, nu staan ze er weer op onze receptie. In 11 wedstrijden hebben ze 9 wedstrijden gewonnen en 2 gelijk gespeeld en hun doelsaldo is 44-9. Tweemaal kampioen in een voetbaljaar dat kunnen er maar weinig navertellen, derhalve een puike prestatie in de 1e klasse van de mannen van de staf Theo Tielen, Johan Kessels, Peter Jeurninck en MIke Peeters.

 

Graag willen we ook even noemen de JO9-3 en de JO8-2 die we al eerder hebben gehuldigd omdat ze het zo goed gedaan dat ze het beste waren in een competitie waar de KNVB  formeel geen winnaar uitroept.

 

We hopen op een grote opkomst van bekenden van de spelers, supporters en leden maar ook vele jeugdleiders die MVC’19 rijk is. We willen deze receptie nl. ook gebruiken om samen te proosten op een geslaagd seizoen, wat binnenkort wordt afgesloten met diverse toernooien en de twee jeugdkampen. Laten we er een gezellige avond van maken.

 

Tot op onze receptie op 2 juni a.s.

 

Paul Cox
voorzitter jeugdcommissie

Leave a Reply