Uitnodiging jeugdleidersvergadering 31 januari 2020

Na een voor MVCโ€™19 mooi en sportief 2019 met het 100-jarig bestaan van de club, het ontvangen van de Koninklijke erepenning en een aantal jeugdkampioenen in de najaarscompetitie is het nu weer tijd om vooruit te kijken naar 2020. Wij nodigen jullie daarom graag uit voor de jeugdleidersvergadering. Deze vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020 om 19.30u in de MVC-kantine, die dan net een make-over heeft gehad.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
– mededelingen en opzet jeugdbestuur
– mededelingen diverse commissies
– presentatie: Een goed pedagogisch klimaat, voor trainers die speciaal willen zijn! door Pieter Classen met praktische (pedagogische) tips om meteen te kunnen gebruiken bij het trainen of begeleiden van spelers binnen het team.

Daarnaast is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Heb je op dit moment misschien al vragen / onderwerpen, die we zeker moeten behandelen dan kun je die alvast sturen naar jeugdbestuur@mvc19.nl. Dit mailadres is ook te gebruiken om je aan- en / of af te melden.

Verder willen wij jullie nog wijzen op www.mvc19.nl/toernooien. Hier vinden jullie de toernooikalender voor komend voorjaar. Indien jullie willen deelnemen aan een toernooi, kunnen jullie hier een kijkje nemen en je aanmelden bij de toernooicommissie.

Na de vergadering blijft de kantine nog open om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Wij vertrouwen op een grote opkomst, dus tot 31 januari 2020 om 19.30u in de nieuwe MVC-kantine.

Radboud Visser en Erik de Brouwer
Voorzitters Jeugdbestuur
jeugdbestuur@mvc19.nl

Leave a Reply