Update ontwikkelingen kantine

In december hebben we jullie geïnformeerd over een aantal ontwikkelingen met betrekking tot de kantine. Hierbij een update:

WIFI

Het WIFI is aangepast en verbeterd. Het is vanaf heden ook weer gewoon bereikbaar onder “MVC19”, zonder password. Mocht je toch nog problemen ondervinden, meldt het ons! Ook de laptops voor het verwerken van de digitale wedstrijdformulieren functioneren weer prima.

TV

Ook het TV signaal zou verbeterd moeten zijn. Tot op heden gaat dit goed. De komende zondagen zal de echte test plaats vinden.

Pinautomaat

Die komt er. Offertes zijn opgevraagd en op korte termijn wordt de beslissing genomen en een pinautomaat aangeschaft.

“De kantine moet gezelliger”

Een aantal initiatieven lopen. Binnenkort horen jullie hier meer van. Weet in ieder geval dat we ook jou gaan vragen om mee te denken over de kantine. Wat vind jij gezellig? Wat moet er veranderen? Denk er maar alvast eens over na. Je wordt binnenkort uitgenodigd. Vergeet echter niet dat we gezelligheid natuurlijk samen moeten maken. Een goed humeur en een glimlach op je gezicht doet meer, dan de sjaaltjes aan het plafond of de foto aan de wand.

Activiteiten in de kantine

Ook hier zijn we over aan het praten en ideeën aan het uitwerken. De activiteitencommissie is een initiatief gestart om Stef Stuntpiloot te organiseren, zondag 12 maart om 17.30 uur. Peter heeft een initiatief opgestart voor een kaartavond op vrijdag 3 maart. De MVC-dag op 30 april wordt dit jaar een dag voor alle leden en andere personen die bij MVC’19 betrokken zijn. Luchtkussens, ouder-kind toernooi, penaltybokaal, seizoensafsluiting, etc.. Dit wordt allemaal georganiseerd rondom de wedstrijd van het eerste die middag tegen Grubbenvorst. Dat moet toch een gezellige zondag worden! Noteer de datum alvast in je agenda. Zondag 30 april.

Kortom, er gebeurt het een en ander. Mocht je zelf nog ideeën hebben of, liever nog, zelf iets in gang willen zetten? Laat het ons weten.

 

 

Leave a Reply